Vleesgerechten
Alle vleesgerechten worden geserveerd met aardappelschijfjes, sla, groente en brood
| 201. menu bambino | 13.00 |
| Schnitzel met frites, salade en mayonaise | |
| 202. scaloppina al vino bianco | 24.90 |
| arkensfilet met witte wijnsaus | |
| 203. scaloppina vald' ostana | 24.90 |
| Varkensfilet met ham, kaas en tomaten roomsaus | |
| 204. scaloppina alla marsala | 24.90 |
| Varkensfilet mat marsalasaus | |
| 205. scaloppina al funghi | 24.90 |
| Varkensfilet met champignons en room | |
| 206. scaloppina alla gorgonzola | 24.90 |
| Varkensfilet bereid in fijne pikante italiaanse kaas en room | |
| 207. scaloppina alla zingara | 24.90 |
| Varkensfilet bereid in saus van champignons, uien peperonata in tomatensaus | |
| 208. scaloppina alla pizzaiola | 24.90 |
| Varkensfilet bereid in saus van tomaten, olijven en kappertjes | |
| 209. saltimbocca alla romana | 24.90 |
| Varkensfilet bereid met rauwe ham en saliekruiden | |
| 210. scaloppa alla milanese | 24.90 |
| Gepaneerde schnitzel gebakken in olie | |
| 211. braciole inbottite | 25.40 |
| Opgerolde varkensfilet gevuld met parmesaanse kaas, ham en roomsaus | |
| 212. filetto di maiale alla michelangelo | 25.40 |
| Varkenshaas bereid in fijne witte gorgonzola roomsaus | |
| 213. spiedini di carne | 25.40 |
| Drie verschillende soorten vlees aan een spies | |
| 214. bistecca all' aglio | 25.40 |
| Entrecote op de grill gebakken met knoflook | |
| 215. bistecca alla vald' ostana | 26.50 |
| Entrecote met ham, kaas in room tomatensaus | |
| 216. bistecca alla pizzaiola | 26.50 |
| Entrecote met saus van tomaten, olijven en kappertjes | |
| 217. bistecca alla gorgonzola | 26.50 |
| Entrecote met room en gorgonzolasaus | |
| 218. bistecca alla finanziera | 25.40 |
| Entrecote op de grill, gebakken met spaanse pepersaus | |
| 219. bistecca alla zingara | 26.50 |
| Entrecote bereid in een saus van champignons, peperonate, uien en tomaten roomsau | |
| 220. bistecca alla g. verdi | 26.50 |
| Entrecote op de grill, gebakken en bedekt met rauwe ham |